Perium,

integraal VVT-instelling systeem om efficiënt NEN7510 normen te beheersen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling op zoek naar integraal systeem om efficiënt NEN7510 normen te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de VVT-instelling integraal systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager moet je voldoen de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft integraal systeem gevormd om de standaarden ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal systeem voor Kwaliteitsmanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van integraal systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden