Perium,

integraal zorg software om efficiënt ISO27001 standaarden te beheersen

Ben jij als IT Manager in de zorg op zoek naar integraal software om efficiënt ISO27001 standaarden te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als IT Manager.

Met het beste software Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze software is onder andere ontworpen om IT Managers in de zorg integraal software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij integraal software gevormd om de standaarden DigiD te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal software voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van integraal software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 software

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden