Perium,

allesomvattend beleggingsmaatschappij Cloud based tool om je ISAE3402 risico's te verbeteren

Ben jij als Compliance Officer voor de beleggingsmaatschappij op zoek naar allesomvattend Cloud based tool gevormd om je ISAE3402 risico’s te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Compliance Officer.

Met het beste Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISAE3402 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISAE3402 en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om als Compliance Officer voor de beleggingsmaatschappij allesomvattend Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer word je geacht de veiligheid van clienten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het goedkoopste Cloud based tool gerealiseerd om de standaarden DNB Good practice te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISAE3402, die eisen stellen aan de risico’s binnen de beleggingsmaatschappij organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend Cloud based tool voor Compliance Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van allesomvattend Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISAE3402 Cloud based tool

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met ISAE3402. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer voor de beleggingsmaatschappij direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden