Perium,

allesomvattend financiele dienstverlening software om je ISAE3402 risico's te beheren

Ben jij als IT Manager in de financiele dienstverlening op zoek naar allesomvattend software gevormd om je ISAE3402 risico’s te beheren om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke software Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISAE3402 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISAE3402 en meer. Onze software is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in de financiele dienstverlening allesomvattend software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Kwaliteitsmanager ben je verplicht de privacy van medewerkers optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een innovatief software ontwikkeld om de standaarden Cobit te beheren

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISAE3402, die eisen stellen aan de risico’s binnen de financiele dienstverlening organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend software voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van allesomvattend software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISAE3402 software

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISAE3402. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de financiele dienstverlening direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden