Perium,

een volmachtkantoor Online dienst om je Cobit protocollen op te stellen

Ben jij als IT Manager in de volmachtkantoor op zoek naar een Online dienst gebouwd om je Cobit protocollen op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals Cobit en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals Cobit en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om als IT Manager in de volmachtkantoor een Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in functie van Compliance Officer dien je de privacy van clienten optimaal te waarborgen

Daarom heeft een innovatief Online dienst gevormd om de normen Cloud Control op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals Cobit, die eisen stellen aan de protocollen binnen de volmachtkantoor organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Online dienst voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons Cobit Online dienst

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met Cobit. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de volmachtkantoor direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden