Perium,

een geavanceerde gevolmachtigde saas om efficiënt DigiD standaarden te beheersen

Ben jij als Compliance Officer in de gevolmachtigde op zoek naar een geavanceerde saas ontwikkeld om efficiënt DigiD standaarden te beheersen om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Compliance Officer.

Met het gemakkelijkste saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze saas is onder andere ontworpen om als Compliance Officer in de gevolmachtigde een geavanceerde saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager is het jou taak de privacy van clienten te beschermen

Daarom heeft een geavanceerde saas gevormd om de normen BC5701 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van clienten te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DigiD, die eisen stellen aan de standaarden binnen de gevolmachtigde organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde saas voor Compliance Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van een geavanceerde saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD saas

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer in de gevolmachtigde direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden