Perium,

een geavanceerde verzekeraar dashboard om efficiënt ISO27001 normen te managen

Ben jij als Compliance Officer in de verzekeraar op zoek naar een geavanceerde dashboard ontwikkeld om efficiënt ISO27001 normen te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Compliance Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27001 en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om als Compliance Officer in de verzekeraar een geavanceerde dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Compliance Officer dien je de privacy van medewerkers te beschermen

Daarom hebben wij het goedkoopste dashboard ontwikkeld om de standaarden DigiD te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27001, die eisen stellen aan de normen binnen de verzekeraar organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde dashboard voor Compliance Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een geavanceerde dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 dashboard

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer in de verzekeraar direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden