Perium,

een geavanceerde beleggingsmaatschappij risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27001 risico's te beheren

Ben jij als Security Manager in de beleggingsmaatschappij op zoek naar een geavanceerde risicobeheersing systeem opgebouwd om efficiënt ISO27001 risico’s te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Security Manager.

Met het beste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27001 en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om als Security Manager in de beleggingsmaatschappij een geavanceerde risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

optredend als Kwaliteitsmanager moet je voldoen de gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een geïntegreerd risicobeheersing systeem gerealiseerd om de normen NEN7510 te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27001, die eisen stellen aan de risico’s binnen de beleggingsmaatschappij organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde risicobeheersing systeem voor Security Managers opgebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een geavanceerde risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicobeheersing systeem

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de beleggingsmaatschappij direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden