Perium,

een geavanceerde bank kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt ISO27036 risico's te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de bank op zoek naar een geavanceerde kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld om efficiënt ISO27036 risico’s te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27036 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27036 en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontwikkeld om als Kwaliteitsmanager in de bank een geavanceerde kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam in de functie van Security Manager is het jou taak de gegevens van clienten optimaal te waarborgen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld om de standaarden ISO27002 te verbeteren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27036, die eisen stellen aan de risico’s binnen de bank organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde kwaliteitsmanagementsysteem voor Kwaliteitsmanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van een geavanceerde kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27036 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met ISO27036. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de bank direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden