Perium,

een geavanceerde vermogensbeheerder risicobeheersing systeem om je ISO27036 protocollen te optimaliseren

Ben jij als Compliance Officer in de vermogensbeheerder op zoek naar een geavanceerde risicobeheersing systeem opgebouwd om je ISO27036 protocollen te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Compliance Officer.

Met het geïntegreerde risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISO27036 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27036 en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om als Compliance Officer in de vermogensbeheerder een geavanceerde risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft een geavanceerde risicobeheersing systeem ontwikkeld om de regels van ISO27036 te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27036, die eisen stellen aan de protocollen binnen de vermogensbeheerder organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde risicobeheersing systeem voor Compliance Officers opgebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een geavanceerde risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27036 risicobeheersing systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27036. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer in de vermogensbeheerder direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden