Perium,

een geïntegreerd bestuursbureau Online platform om je KBvG keurmerk risico's te optimaliseren

Ben jij als Risicomanager in de bestuursbureau op zoek naar een geïntegreerd Online platform gebouwd om je KBvG keurmerk risico’s te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals KBvG keurmerk en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals KBvG keurmerk en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om als Risicomanager in de bestuursbureau een geïntegreerd Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in functie van Risicomanager word je geacht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft het goedkoopste Online platform ontwikkeld om de normen Cloud Control te optimaliseren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals KBvG keurmerk, die eisen stellen aan de risico’s binnen de bestuursbureau organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Online platform voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een geïntegreerd Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons KBvG keurmerk Online platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met KBvG keurmerk. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de bestuursbureau direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden