Perium,

een geïntegreerd kredietinstelling platform om efficiënt KBvG keurmerk protocollen te managen

Ben jij als Risicomanager in de kredietinstelling op zoek naar een geïntegreerd platform geleverd om efficiënt KBvG keurmerk protocollen te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals KBvG keurmerk en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals KBvG keurmerk en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om als Risicomanager in de kredietinstelling een geïntegreerd platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste platform ontwikkeld om de standaarden BC5701 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals KBvG keurmerk, die eisen stellen aan de protocollen binnen de kredietinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd platform voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een geïntegreerd platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons KBvG keurmerk platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met KBvG keurmerk. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de kredietinstelling direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden