Perium,

een innovatief vermogensbeheerder dashboard om je DNB Good practice protocollen te managen

Ben jij als Security Officer voor de vermogensbeheerder op zoek naar een innovatief dashboard gevormd om je DNB Good practice protocollen te managen om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals DNB Good practice en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DNB Good practice en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om als Security Officer voor de vermogensbeheerder een innovatief dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in functie van Compliance Officer moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft een dashboard ontwikkeld om de regels van ISO27036 te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DNB Good practice, die eisen stellen aan de protocollen binnen de vermogensbeheerder organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief dashboard voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een innovatief dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DNB Good practice dashboard

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met DNB Good practice. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de vermogensbeheerder direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden