Perium,

een innovatief financiele dienstverlening software om efficiënt ISO27001 criteria te optimaliseren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de financiele dienstverlening op zoek naar een innovatief software gebouwd om efficiënt ISO27001 criteria te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke software Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27001 en meer. Onze software is onder andere ontworpen om als Kwaliteitsmanager voor de financiele dienstverlening een innovatief software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in functie van Compliance Officer ben je verplicht de gegevens van medewerkers te beschermen

Daarom heeft een geavanceerde software ontwikkeld om de standaarden Cobit te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27001, die eisen stellen aan de criteria binnen de financiele dienstverlening organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief software voor Kwaliteitsmanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van een innovatief software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 software

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de financiele dienstverlening direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden