Perium,

een innovatief betaalinstelling Digitaal platform om je SOC2 criteria te managen

Ben jij als Security Manager voor de betaalinstelling op zoek naar een innovatief Digitaal platform gebouwd om je SOC2 criteria te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals SOC2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals SOC2 en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om als Security Manager voor de betaalinstelling een innovatief Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Compliance Officer word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een veilige communicatie Digitaal platform gevormd om de standaarden DigiD te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals SOC2, die eisen stellen aan de criteria binnen de betaalinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Digitaal platform voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een innovatief Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons SOC2 Digitaal platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met SOC2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de betaalinstelling direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden