Perium,

een veilige communicatie betaalinstelling systeem om efficiënt BC5701 risico's te beheren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de betaalinstelling op zoek naar een veilige communicatie systeem gebouwd om efficiënt BC5701 risico’s te beheren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals BC5701 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals BC5701 en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om als Kwaliteitsmanager in de betaalinstelling een veilige communicatie systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam in de functie van Security Officer ben je verplicht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom hebben wij een systeem gerealiseerd om de normen CIP te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals BC5701, die eisen stellen aan de risico’s binnen de betaalinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie systeem voor Kwaliteitsmanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een veilige communicatie systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons BC5701 systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met BC5701. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de betaalinstelling direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden