Perium,

een veilige communicatie volmachtkantoor systeem om je Cobit risico's te beheren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de volmachtkantoor op zoek naar een veilige communicatie systeem geleverd om je Cobit risico’s te beheren om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals Cobit en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals Cobit en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om als Kwaliteitsmanager in de volmachtkantoor een veilige communicatie systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het beste systeem ontwikkeld om de regels van CIP te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals Cobit, die eisen stellen aan de risico’s binnen de volmachtkantoor organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie systeem voor Kwaliteitsmanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een veilige communicatie systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons Cobit systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met Cobit. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de volmachtkantoor direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden