Perium,

een veilige communicatie volmachtkantoor risicobeheersing systeem om efficiënt DigiD normen te managen

Ben jij als IT Manager in de volmachtkantoor op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing systeem geboden om efficiënt DigiD normen te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in de volmachtkantoor een veilige communicatie risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een geavanceerde risicobeheersing systeem ontwikkeld om de normen NIS2 te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DigiD, die eisen stellen aan de normen binnen de volmachtkantoor organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing systeem voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de volmachtkantoor direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden