Perium,

een veilige communicatie bestuursbureau systeem om je NIS2 protocollen te beheersen

Ben jij als Security Officer voor de bestuursbureau op zoek naar een veilige communicatie systeem ontworpen om je NIS2 protocollen te beheersen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals NIS2 en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om als Security Officer voor de bestuursbureau een veilige communicatie systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

functionerend als Security Officer dien je de gegevens van medewerkers te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste systeem gerealiseerd om de standaarden ISO27001 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2, die eisen stellen aan de protocollen binnen de bestuursbureau organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie systeem voor Security Officers ontworpen dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een veilige communicatie systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de bestuursbureau direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden