Perium,

het beste vermogensbeheerder risicomanagement systeem om efficiënt CIP standaarden te verbeteren

Ben jij als IT Manager in de vermogensbeheerder op zoek naar het beste risicomanagement systeem gevormd om efficiënt CIP standaarden te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als IT Manager.

Met het beste risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals CIP en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals CIP en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in de vermogensbeheerder het beste risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam in de functie van Security Officer is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend risicomanagement systeem gerealiseerd om de normen ISO27001 te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals CIP, die eisen stellen aan de standaarden binnen de vermogensbeheerder organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste risicomanagement systeem voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het beste risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons CIP risicomanagement systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met CIP. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de vermogensbeheerder direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden