Perium,

het beste betaalinstelling Online dienst om je DigiD standaarden te verbeteren

Ben jij als Compliance Officer in de betaalinstelling op zoek naar het beste Online dienst gerealiseerd om je DigiD standaarden te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Compliance Officer.

Met het gemakkelijkste Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om als Compliance Officer in de betaalinstelling het beste Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager dien je de gegevens van clienten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het beste Online dienst gebouwd om de standaarden NEN7510 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DigiD, die eisen stellen aan de standaarden binnen de betaalinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste Online dienst voor Compliance Officers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van het beste Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Online dienst

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer in de betaalinstelling direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden