Perium,

het beste kredietinstelling platform om efficiënt DigiD normen te verbeteren

Ben jij als IT Manager in de kredietinstelling op zoek naar het beste platform gerealiseerd om efficiënt DigiD normen te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in de kredietinstelling het beste platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Kwaliteitsmanager ben je verplicht de privacy van clienten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een geavanceerde platform gevormd om de regels van SOC2 te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DigiD, die eisen stellen aan de normen binnen de kredietinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste platform voor IT Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het beste platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de kredietinstelling direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden