Perium,

het beste gevolmachtigde risicobeheersing platform om je SOC2 normen te verbeteren

Ben jij als Security Manager voor de gevolmachtigde op zoek naar het beste risicobeheersing platform geboden om je SOC2 normen te verbeteren om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals SOC2 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals SOC2 en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om als Security Manager voor de gevolmachtigde het beste risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de taak van Security Manager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom hebben wij een geavanceerde risicobeheersing platform ontwikkeld om de standaarden CIP te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals SOC2, die eisen stellen aan de normen binnen de gevolmachtigde organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste risicobeheersing platform voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het beste risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons SOC2 risicobeheersing platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met SOC2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de gevolmachtigde direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden