Perium,

het goedkoopste pensioenfonds dashboard om je DNB Good practice risico's op te stellen

Ben jij als Risicomanager in de pensioenfonds op zoek naar het goedkoopste dashboard gerealiseerd om je DNB Good practice risico’s op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Risicomanager.

Met het beste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DNB Good practice en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DNB Good practice en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om als Risicomanager in de pensioenfonds het goedkoopste dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

functionerend als IT Manager word je geacht de gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd dashboard gevormd om de normen NIS2 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van medewerkers optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DNB Good practice, die eisen stellen aan de risico’s binnen de pensioenfonds organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste dashboard voor Risicomanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het goedkoopste dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DNB Good practice dashboard

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met DNB Good practice. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de pensioenfonds direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden