Perium,

het goedkoopste gevolmachtigde platform om je ISAE3402 normen te verbeteren

Ben jij als Security Officer voor de gevolmachtigde op zoek naar het goedkoopste platform gevormd om je ISAE3402 normen te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISAE3402 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISAE3402 en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om als Security Officer voor de gevolmachtigde het goedkoopste platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer dien je de privacy van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom hebben wij een platform ontwikkeld om de normen ISO27036 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISAE3402, die eisen stellen aan de normen binnen de gevolmachtigde organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste platform voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het goedkoopste platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISAE3402 platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISAE3402. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de gevolmachtigde direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden