Perium,

het goedkoopste gevolmachtigde Digitaal platform om je KBvG keurmerk risico's te mitigeren

Ben jij als IT Manager in de gevolmachtigde op zoek naar het goedkoopste Digitaal platform geleverd om je KBvG keurmerk risico’s te mitigeren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals KBvG keurmerk en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals KBvG keurmerk en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in de gevolmachtigde het goedkoopste Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager word je geacht de veiligheid van medewerkers te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief Digitaal platform gevormd om de standaarden Cobit te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van medewerkers te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals KBvG keurmerk, die eisen stellen aan de risico’s binnen de gevolmachtigde organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste Digitaal platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het goedkoopste Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons KBvG keurmerk Digitaal platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met KBvG keurmerk. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de gevolmachtigde direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden