Perium,

het meest gebruiksvriendelijke pensioenfonds platform om efficiënt DORA risico's te verbeteren

Ben jij als Security Manager in de pensioenfonds op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke platform ontwikkeld om efficiënt DORA risico’s te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DORA en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DORA en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om als Security Manager in de pensioenfonds het meest gebruiksvriendelijke platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer ben je verplicht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste platform gebouwd om de normen PCI-DSS te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DORA, die eisen stellen aan de risico’s binnen de pensioenfonds organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke platform voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DORA platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met DORA. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de pensioenfonds direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden