Perium,

het meest gebruiksvriendelijke bestuursbureau risicobeheersing platform om efficiënt DORA normen te beheersen

Ben jij als IT Manager voor de bestuursbureau op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform gebouwd om efficiënt DORA normen te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DORA en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DORA en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om als IT Manager voor de bestuursbureau het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer moet je voldoen de veiligheid van clienten optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd risicobeheersing platform gevormd om de normen KBvG keurmerk te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals DORA, die eisen stellen aan de normen binnen de bestuursbureau organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DORA risicobeheersing platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met DORA. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de bestuursbureau direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden