Perium,

het meest gebruiksvriendelijke gevolmachtigde Digitaal platform om efficiënt ISO27036 normen op te stellen

Ben jij als Security Officer in de gevolmachtigde op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform ontworpen om efficiënt ISO27036 normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISO27036 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27036 en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om als Security Officer in de gevolmachtigde het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

optredend als Security Manager word je geacht de gegevens van medewerkers te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief Digitaal platform gerealiseerd om de regels van ISO27002 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27036, die eisen stellen aan de normen binnen de gevolmachtigde organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform voor Security Officers ontworpen dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27036 Digitaal platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27036. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de gevolmachtigde direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden