Perium,

het meest gebruiksvriendelijke verzekeraar risicobeheersing platform om je ISO27701 criteria te beheren

Ben jij als Security Officer voor de verzekeraar op zoek naar het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform gerealiseerd om je ISO27701 criteria te beheren om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISO27701 en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27701 en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om als Security Officer voor de verzekeraar het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager dien je de gegevens van clienten te beschermen

Daarom heeft het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform gevormd om de standaarden NEN7510 te beheren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van clienten te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27701, die eisen stellen aan de criteria binnen de verzekeraar organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform voor Security Officers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27701 risicobeheersing platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27701. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de verzekeraar direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden