Perium,

het meest optimale bestuursbureau platform om je CIS risico's te beheren

Ben jij als Security Officer voor de bestuursbureau op zoek naar het meest optimale platform gevormd om je CIS risico’s te beheren om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals CIS en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals CIS en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om als Security Officer voor de bestuursbureau het meest optimale platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager ben je verplicht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd platform gebouwd om de normen BC5701 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals CIS, die eisen stellen aan de risico’s binnen de bestuursbureau organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest optimale platform voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van het meest optimale platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons CIS platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met CIS. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de bestuursbureau direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden