Perium,

het meest optimale financiele dienstverlening Online platform om efficiënt NIS2 protocollen op te stellen

Ben jij als IT Manager in de financiele dienstverlening op zoek naar het meest optimale Online platform geleverd om efficiënt NIS2 protocollen op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste Online platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals NIS2 en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om als IT Manager in de financiele dienstverlening het meest optimale Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer dien je de privacy van clienten te beschermen

Daarom heeft een veilige communicatie Online platform gevormd om de standaarden ISO27001 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van clienten te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2, die eisen stellen aan de protocollen binnen de financiele dienstverlening organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest optimale Online platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van het meest optimale Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Online platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de financiele dienstverlening direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden