Perium,

het meest optimale volmachtkantoor risicomanagement systeem om efficiënt NIS2 standaarden te managen

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de volmachtkantoor op zoek naar het meest optimale risicomanagement systeem gebouwd om efficiënt NIS2 standaarden te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals NIS2 en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontworpen om als Kwaliteitsmanager voor de volmachtkantoor het meest optimale risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Compliance Officer ben je genoodzaakt de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft het gemakkelijkste risicomanagement systeem ontwikkeld om de regels van DigiD te managen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2, die eisen stellen aan de standaarden binnen de volmachtkantoor organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest optimale risicomanagement systeem voor Kwaliteitsmanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het meest optimale risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de volmachtkantoor direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden