Perium,

het meest optimale verzekeraar risicomanagement systeem om je PCI-DSS standaarden te managen

Ben jij als Security Officer in de verzekeraar op zoek naar het meest optimale risicomanagement systeem gevormd om je PCI-DSS standaarden te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde risicomanagement systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals PCI-DSS en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals PCI-DSS en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om als Security Officer in de verzekeraar het meest optimale risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

optredend als IT Manager ben je genoodzaakt de privacy van clienten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend risicomanagement systeem gerealiseerd om de regels van ISO27701 te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals PCI-DSS, die eisen stellen aan de standaarden binnen de verzekeraar organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het meest optimale risicomanagement systeem voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van het meest optimale risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons PCI-DSS risicomanagement systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met PCI-DSS. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de verzekeraar direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden