Perium,

integraal kredietinstelling Cloud based tool om efficiënt BC5701 criteria te beheren

Ben jij als Compliance Officer voor de kredietinstelling op zoek naar integraal Cloud based tool gerealiseerd om efficiënt BC5701 criteria te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Compliance Officer.

Met het geïntegreerde Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals BC5701 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals BC5701 en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om als Compliance Officer voor de kredietinstelling integraal Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam in de functie van Security Manager ben je verplicht de veiligheid van clienten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij integraal Cloud based tool ontwikkeld om de normen SOC2 te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Compliance Officers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van clienten optimaal te waarborgen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals BC5701, die eisen stellen aan de criteria binnen de kredietinstelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal Cloud based tool voor Compliance Officers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van integraal Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons BC5701 Cloud based tool

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met BC5701. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Compliance Officer voor de kredietinstelling direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden