Perium,

integraal financiele dienstverlening Online platform om efficiënt ISO27701 criteria te managen

Ben jij als Security Manager in de financiele dienstverlening op zoek naar integraal Online platform geboden om efficiënt ISO27701 criteria te managen om aan wet- en regelgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Security Manager.

Met het beste Online platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27701 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27701 en meer. Onze Online platform is onder andere ontworpen om als Security Manager in de financiele dienstverlening integraal Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

functionerend als Kwaliteitsmanager is het jou taak de veiligheid van clienten te beschermen

Daarom hebben wij een veilige communicatie Online platform gevormd om de regels van NEN7510 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en wet- en regelgeving van gevoelige gegevens van clienten te beschermen. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals ISO27701, die eisen stellen aan de criteria binnen de financiele dienstverlening organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Wij begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we integraal Online platform voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van integraal Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27701 Online platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27701. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de financiele dienstverlening direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden