Perium,

allesomvattend MKB software om efficiënt DigiD normen te verbeteren

Ben jij als Security Officer in het MKB op zoek naar allesomvattend software geleverd om efficiënt DigiD normen te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét software voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste software Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals DigiD en meer. Onze software is onder andere ontwikkeld om als Security Officer in het MKB allesomvattend software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Operationeel manager moet je voldoen de kwaliteit van medewerkers te beschermen

Daarom heeft Perium allesomvattend software Gebouwd om de regels van DORA te verbeteren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Operationeel managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend software voor Operationeel managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze software

De voordelen van allesomvattend software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD software

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het software intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons software

Onze standaarden