Perium,

allesomvattend MKB managementsysteem om efficiënt SOC2 risico's op te stellen

Ben jij als IT Manager in het MKB op zoek naar allesomvattend managementsysteem gerealiseerd om efficiënt SOC2 risico’s op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét managementsysteem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke managementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals SOC2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals SOC2 en meer. Onze managementsysteem is onder andere ontwikkeld om als IT Manager in het MKB allesomvattend managementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager ben je genoodzaakt de kwaliteit van je diensten optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend managementsysteem Gerealiseerd om de standaarden SBCA op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van je diensten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend managementsysteem voor Risicomanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze managementsysteem

De voordelen van allesomvattend managementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons SOC2 managementsysteem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het managementsysteem intuïtief werkt met SOC2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons managementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons managementsysteem

Onze standaarden