Perium,

een geavanceerde MKB dashboard om efficiënt ISO22301 standaarden te mitigeren

Ben jij als Directeur voor de MKB op zoek naar een geavanceerde dashboard geleverd om efficiënt ISO22301 standaarden te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Directeur.

Met het gemakkelijkste dashboard Perium krijg je toegang tot een intuïtief software dat de risico’s zoals ISO22301 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO22301 en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om als Directeur voor de MKB een geavanceerde dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je verplicht de kwaliteit van clienten optimaal te waarborgen

Daarom heeft Perium een geavanceerde dashboard Gevormd om de normen MVO Prestattieladder te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde dashboard voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een geavanceerde dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO22301 dashboard

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO22301. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Directeur voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden