Perium,

een geïntegreerd MKB kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt MVO Prestattieladder normen te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de MKB op zoek naar een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem geboden om efficiënt MVO Prestattieladder normen te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals MVO Prestattieladder en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals MVO Prestattieladder en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontwikkeld om als Kwaliteitsmanager voor de MKB een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer is het jou taak de kwaliteit van je ketenpartners te beschermen

Om die reden hebben wij een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem Gerealiseerd om de normen ISAE te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van je ketenpartners. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons MVO Prestattieladder kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met MVO Prestattieladder. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden