Perium,

een geïntegreerd MKB platform om efficiënt SOC2 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Manager voor de MKB op zoek naar een geïntegreerd platform gebouwd om efficiënt SOC2 standaarden op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het beste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals SOC2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals SOC2 en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om als Security Manager voor de MKB een geïntegreerd platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer word je geacht de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft Perium een geïntegreerd platform Gebouwd om de normen SOC2 op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd platform voor Security Officers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een geïntegreerd platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons SOC2 platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met SOC2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden