Perium,

een innovatief MKB managementsysteem om je NIST AI risico's te optimaliseren

Ben jij als IT Manager voor de MKB op zoek naar een innovatief managementsysteem ontwikkeld om je NIST AI risico’s te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét managementsysteem voor jou als IT Manager.

Met het beste managementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIST AI en andere vereenvoudigt door een systeem te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals NIST AI en meer. Onze managementsysteem is onder andere ontworpen om als IT Manager voor de MKB een innovatief managementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer moet je voldoen de veiligheid van clienten te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief managementsysteem Gevormd om de normen VCA te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief managementsysteem voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze managementsysteem

De voordelen van een innovatief managementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIST AI managementsysteem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het managementsysteem intuïtief werkt met NIST AI. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons managementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons managementsysteem

Onze standaarden