Perium,

een MKB ISMS om efficiënt RI&E risico's te verbeteren

Ben jij als Eigenaar voor de MKB op zoek naar een ISMS geboden om efficiënt RI&E risico’s te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét ISMS voor jou als Eigenaar.

Met het beste ISMS Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals RI&E en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals RI&E en meer. Onze ISMS is onder andere ontwikkeld om als Eigenaar voor de MKB een ISMS te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager ben je genoodzaakt de continuiteit van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Daarom heeft Perium een ISMS Gevormd om de normen AI te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Eigenaren voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een ISMS voor Eigenaren geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze ISMS

De voordelen van een ISMS Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons RI&E ISMS

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het ISMS intuïtief werkt met RI&E. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Eigenaar voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons ISMS zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons ISMS

Onze standaarden