Perium,

een veilige communicatie MKB risicobeheersing systeem om je ISO14001 risico's te beheren

Ben jij als Security Officer in het MKB op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing systeem geleverd om je ISO14001 risico’s te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO14001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO14001 en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om als Security Officer in het MKB een veilige communicatie risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager is het jou taak de continuiteit van patiënt- en cliëntgegevens te beschermen

Om die reden hebben wij een veilige communicatie risicobeheersing systeem Gebouwd om de regels van Keurmerk Arbodienst te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Operationeel managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing systeem voor Operationeel managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO14001 risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO14001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden