Perium,

een veilige communicatie MKB risicobeheersing platform om efficiënt ISO9001 standaarden te beheersen

Ben jij als Security Officer voor de MKB op zoek naar een veilige communicatie risicobeheersing platform gevormd om efficiënt ISO9001 standaarden te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO9001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO9001 en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om als Security Officer voor de MKB een veilige communicatie risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager dien je de gegevens van je diensten optimaal te waarborgen

Daarom heeft Perium een veilige communicatie risicobeheersing platform Gebouwd om de regels van AI te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Eigenaren voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van je diensten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een veilige communicatie risicobeheersing platform voor Eigenaren gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een veilige communicatie risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO9001 risicobeheersing platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO9001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden