Perium,

het beste MKB dashboard om je ISO22301 normen op te stellen

Ben jij als Directeur in het MKB op zoek naar het beste dashboard gerealiseerd om je ISO22301 normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Directeur.

Met het meest gebruiksvriendelijke dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO22301 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO22301 en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om als Directeur in het MKB het beste dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Operationeel manager word je geacht de veiligheid van je ketenpartners te beschermen

Om die reden hebben wij het beste dashboard Gebouwd om de regels van ISO22301 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van je ketenpartners. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste dashboard voor Security Officers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van het beste dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO22301 dashboard

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO22301. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Directeur in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden