Perium,

het beste MKB managementsysteem om je ISO27001 normen te managen

Ben jij als Risicomanager in het MKB op zoek naar het beste managementsysteem gevormd om je ISO27001 normen te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét managementsysteem voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste managementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27001 en meer. Onze managementsysteem is onder andere ontworpen om als Risicomanager in het MKB het beste managementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Directeur ben je verplicht de privacy van je diensten te beschermen

Daarom hebben wij het beste managementsysteem Gevormd om de regels van NIST AI te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de risico’s en wetgeving van gevoelige gegevens van je diensten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste managementsysteem voor IT Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze managementsysteem

De voordelen van het beste managementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 managementsysteem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het managementsysteem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in het MKB direct kunt gebruiken.

In ons managementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons managementsysteem

Onze standaarden