Perium,

het beste MKB kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen

Ben jij als Directeur voor de MKB op zoek naar het beste kwaliteitsmanagementsysteem gerealiseerd om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Directeur.

Met het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO27002 en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om als Directeur voor de MKB het beste kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Directeur moet je voldoen de kwaliteit van clienten optimaal te waarborgen

Om die reden hebben wij het beste kwaliteitsmanagementsysteem Gerealiseerd om de normen MVO Prestattieladder te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Eigenaren voor een continue uitdaging: het te beheersen van de risico’s en regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het beste kwaliteitsmanagementsysteem voor Eigenaren gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van het beste kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Directeur voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden