Perium,

het gemakkelijkste MKB risicomanagement software om je ISO22301 risico's te optimaliseren

Ben jij als Directeur voor de MKB op zoek naar het gemakkelijkste risicomanagement software geleverd om je ISO22301 risico’s te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement software voor jou als Directeur.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicomanagement software Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO22301 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals ISO22301 en meer. Onze risicomanagement software is onder andere ontwikkeld om als Directeur voor de MKB het gemakkelijkste risicomanagement software te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Operationeel manager ben je genoodzaakt de veiligheid van medewerkers optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij het gemakkelijkste risicomanagement software Gevormd om de regels van NEN4400 te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Directeuren voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het gemakkelijkste risicomanagement software voor Directeuren geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement software

De voordelen van het gemakkelijkste risicomanagement software Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO22301 risicomanagement software

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement software intuïtief werkt met ISO22301. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Directeur voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement software zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons risicomanagement software

Onze standaarden