Perium,

het goedkoopste MKB ISMS om efficiënt AI standaarden te verbeteren

Ben jij als IT Manager voor de MKB op zoek naar het goedkoopste ISMS geboden om efficiënt AI standaarden te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét ISMS voor jou als IT Manager.

Met het gemakkelijkste ISMS Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals AI en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen zoals AI en meer. Onze ISMS is onder andere ontworpen om als IT Manager voor de MKB het goedkoopste ISMS te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Risicomanager dien je de veiligheid van je leveranciers te beschermen

Daarom heeft Perium het goedkoopste ISMS Gerealiseerd om de normen ISO27002 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Operationeel managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de risico’s en verplichtingen van gevoelige gegevens van je leveranciers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de MKB organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van klanten, cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we het goedkoopste ISMS voor Operationeel managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze ISMS

De voordelen van het goedkoopste ISMS Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons AI ISMS

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het ISMS intuïtief werkt met AI. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de MKB direct kunt gebruiken.

In ons ISMS zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Free Trial account aan voor ons ISMS

Onze standaarden